БИЛЯРД / BILLIARD
  ДАРТС / DARTS
  МИНИФУТБОЛ-ДЖАГИ
  AЕРОХОКЕЙ/AIRHOCKEY
  ПОКЕР,РУЛЕТКА/POKER
  ТЕНИС НА МАСА И ДРУГИ ИГРИ
 
 

Аксесоари


 
 
Уважаеми Клиенти,
Имаме удоволствието да ви предложим в горните подгрупи (активни линкове в синьо) от този раздел АКСЕСОАРИ, едни от най-добрите цени в страната. Артикулите от горните подгрупи аксесоари могат да бъдат поръчани на тези цени само онлайн на следният и-мейл:
 
След уточняване на Вашата поръчка тя ще ви бъде доставена за 24 часа от наши складове в страната, където артикулът е в наличност - на посочения от вас адрес със спедиторска фирма по ваш избор. Или с тази фирма която доставя до вашето населено място и предлага най ниска цена за доставката. С експресна или икономична услуга и застрахована.
* Забележка: За обемистите и тежки пратки спедиторските фирми не се ангажират да доставят пратката до етажа и апартамента на клиента, а се доставя до входа на дома. Моля клиентите да имат в предвид тази подробност при получаване на подобни пратки.
 

- Всички цени в сайта са без ДДС, което се начислява задължително.

- Сумата на доставката не е включена в цената на продуктите. Тъй като транспортните разходи не могат да бъдат предварително калкулирани, - те варират донякъде в зависимост от това има ли спедитора офис във вашето населено място и от вариантите за доставка - "експресен", "икономичен", "до поискване" или "до адрес", "застраховка" , "% за наложен платеж"...

- Всички транспортни разходи са за сметка на клиента.
 

Начини на плащане :
 

1. С банков превод- чрез платежно нареждане. Щом превода бъде получен, ще бъде изпълнена и Вашата поръчка. Когато куриера извършва доставката Вие няма да дължите никаква сума.

2. С наложен платеж -стойността на Вашата поръчка се заплаща на куриера в момента на получаването й.

Имате възможност да получите данъчна фактура, като предварително изпратите данните на Вашата фирма и уточните детайлите по и-мейла.
* * *
Важно:
При изпращане пратката ще бъде задължително застрахована.
Преди нейното изпращане ние я преглеждаме задължително.

При получаването и пред служител на спедиторската фирма, моля проверете всичко за възникнали транспортни повреди. И ако са настъпили такива - е необходимо да се направи застрахователен протокол за това.

Ако не се съобразите с изискването , то след това застраховката не важи и тези евентуални повреди при транспортиране не се изплащат от застрахователеля на фирмата спедитор, а са за ваша сметка.


 
 
   
Все права защищены ©.
Сайт создан компанией Big Apple